World Predator Classic 2015 Dag 2

Als eerste gaan de kayakkers het water op. Dag 1 bleek moeizaam voor de meeste en na het uitblijven van grote vangsten, hier en daar wat materiaal pech en een verfrissende duik werd er op dag 2 weer voor de volle 100% uitgevaren.

wpc

Matt Boast in actie vanaf zijn kayak

Niets regen en harde wind, ook vandaag een prachtige dag. De boten knallen om klokslag 9 uur weer richting stekken en de wedstrijd is begonnen. De Finnen weten wederom als één van de eerste een snoekbaars van 71 te melden en ook de andere vangen redelijk vis. Alle ogen zijn op Willem & Chris gericht natuurlijk want die gaan na dag 1 aan de leiding. Beide heren hebben een moeilijke dag en krijgen de benodigde vis niet gevangen. Ze weten een baars van 43 cm en een hele belangrijke snoek van 73cm te landen. De Denen doen het beter en missen alleen een derde snoekbaars wat ze op de 3de plek zet.

 

wpc

 

Arnaud Briere en Laurent Vrignaud doen goede zaken en met praktisch het hele rijtje vol vissen ze een 3. Ook Herman Schuurman en Jan Boomsma doen het goed alleen weten zij hun oh zo belangrijke snoek niet te vangen en vissen een 7 – alles is nog mogelijk. De finnen Markku Tiusanen en Antti Anttila weten een 1 te vissen en zijn weer helemaal in de race. 2014 Winnaars Luc en Jeremy weten deze dag een belangrijke slag te slaan en worden 1ste in hun poule – de toon is gezet.

wpc

 

 

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie