WCC Update 2

Shimano Tribal Team 1

Het was gisteren de dag dat er flink wat wind werd voorspeld –en dan kan het spoken op dit immense meer. Het is dan belangrijk dat je de boel dubbel gezekerd hebt, anders is er geen houden aan. Bij enkele deelnemers was dit ook zo en uiteindelijk moesten ze in hun auto verblijven omdat hun tent was weggewaaid.
Wind op de kant, vis in de hand…

Dit spreekwoord kent iedere visser en bij een forse wind is het dan hopen dat dit uitkomt. Helaas is dit bij het team van André, Roy en Kay nog niet het geval, terwijl Camiel, Jos, Lizette en Biance wel weer een aantal fraaie vissen konden vangen. Het is spannend aan de top en de strijd is nog zeker niet gestreden. Elke vis telt en elke verspeelde vis zal een dure blijken.

Image1

Maar bovenal is het natuurlijk genieten. Onder elkaar en van de schoonheid van het meer met al zijn grillen. Vanochtend was goed te zien wat voor er allemaal door de wind naar de kant werd gestuwd. Je moet daar rekening mee houden door onder andere je hengels goed en voldoende hoog af te steunen. Maar de meeste deelnemers weten dit inmiddels.

Image2

Ook het bijvoeren als er flinke golven staan is een serieuze klus. Tegen de wind in –of een stukje verder varen en met de wind mee het voer op de plek deponeren. Allemaal technische aangelegenheden die ertoe doen. Het levert diverse teamleden in ieder geval vis op en zoals gezegd kan er nog van alles gebeuren. Voor diverse deelnemers was het weer vroeg dag vanochtend en ook Bianca had om 05.10 weer een fraaie 13,2 kg schub.

Image3

We hopen dat ook de andere leden toch nog zo’n prachtige Italiaan vangen, zodat iedereen in ieder geval vis heeft. Check www.worldcarpclassic.com voor de actuele stand en hou de Shimano Tribal Facebook pagina in de gaten.

Image4

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie