Vliegviswedstrijden pro of contra?

Vliegviswedstrijdvissen je bent pro of contra, maar één ding staat vast: 80 % of zelfs meer van de nieuwe technieken, nieuwe hengels en vliegenlijnen zien hun ontstaan in het wedstrijdcircuit.

Image1

Het G.Loomis Benelux team heeft teamleden die vaak voorin of als medaillewinnaars op wedstrijden in de kijker lopen. U kunt ze hier volgen. Minstens twee, drie maal per week vindt u ze langs de waterkant, reservoir of rivier, maakt niet uit. Steeds zoekend naar dat extraatje, naar de juiste aanbieding, die verre cast of precisie in het serveren van een minuscuul klein vliegje. Zij zijn de pioniers, de ‘aangevers’ om hengels nog beter te laten bouwen voor nog betere resultaten. Een goed resultaat, een fijne visdag, een kanjer wie wilt dit niet?

Zonder pochen mogen we stellen dat G.Loomis tot de topdrie in de wereld van vliegenhengels behoort, dat is het resultaat van doorgedreven testen in samenspraak met de hengelbouwers en dat is bij G.Loomis ontegensprekelijk Steve Rajeff, meervoudig wereldkampioen fly casting. De contra’s plukken wel de vruchten van de pro’s en dat ondervinden onze pro staffers bijna wekelijks. Vissen ze een fraai resultaat bij elkaar dan rinkelt hun gsm uit elkaar en doen de sociale media overuren met vragen van hoe en met welke hengel(s), vliegen en technieken?

“Feel the bite in your fingertips right after you feel it in your gut”.

G.Loomis heeft een beperkt assortiment hengels, maar heeft precies dat wat de hedendaagse vliegvisser wil. Van een 7’6” voor een # 3 lijntje tot een 15’1” zalmhengel aftma 11. Zoet of zout, van voorn tot sailfish. De NRX Green, Max GLX en de Pro 4X series zijn de ‘toppers’ voor ‘toppers’. http://www.gloomis.com/

Image2

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie