Terugblik op de Top Competitie Kust

Vandaag de laatste dag van de topcompetitie senioren kust . Deze wordt vanwege de weersomstandig heden gevist op het Noordzeekanaal. Eigenlijk is het binnenwater maar er worden wel vissen gevangen die je normaal op zee tegen komt.

Wij (Danny Goossen en ik Wibo Boone) beginnen deze dag als nummer 12 met 27 klassementspunten en nummer 6 met 24 punten. Dit zijn de punten van de eerste dag op 22 november.

De 1e wedstrijd van deze zaterdag starten we om 8:30. Direct vanaf het begin komen er links en rechts vissen op de kant. Als de 1ste wedstijd van vandaag word afgeblazen om 10:30 heb ik 237 cm vis gevangen wat mij een 4 in het vak oplevert. Danny heeft 126 cm wat hem een 11de plaats oplevert.

We starten de 2e wedstrijd om 11:30 en ook hier wordt vanaf het eerste moment vis gevangen. Deze wedstrijd lukt het me niet om veel vis te vangen maar is toch goed voor 150 cm vis wat mij 14 punten oplevert. Danny doet het beter met 167cm en 10 punten.

Image1

Dan de 3de en laatste wedstrijd van de dag. Deze wedstrijd start ik onmiddellijk met het vangen van de eerste vissen wat mij na 2 uur vissen een 2 in het vak brengt met 376 cm vis. Danny vist de wedstrijd 177cm bij elkaar wat hem een 10 oplevert.

Image2

Dan op naar de einduitslag: Na een toch wel redelijke lange tijd wachten word de uitslag bekend gemaakt. De uitslag start bij nummer 50 en loopt zo op naar boven. De eerste 20 van de uitslag vormen de nationale selectie en uiteindelijk is Danny op de 10de plaats geëindigd met 58 punten en ik ben 3de geworden met 44 punten. Fantastisch we zitten beide bij de nationale selectie!

Wibo Boone
Team Shimano

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie