Shimano Tribal WCC 2014 update

Inmiddels zijn er al enkele dagen voorbij en de eerste vissen zijn gevangen. Het meer ligt er prachtig bij en de deelnemers genieten volop. De eerste vissen zijn gevangen en dat is natuurlijk altijd een spannend moment. Zeker als je er voor het eerst bent of meedoet aan een dergelijk groots evenement, dan is het drillen van een vis best spannend.

Image1

Bianca en Lizette

 

Om 4.00 in de nacht werd deze fraaie vis gevangen door Bianca en Lizette. Dan is vroeg opstaan geen probleem! Met de speciale 10 ft Shimano boothengel (Tribal Velocity) kon deze vis soepel worden gedrild en dat scheelt toch echt als de vis vanuit een boot gedrild moet worden. Te lange hengels zijn dan lastig en de controle is minder goed. Well done ladies!

Jan Ulak en zijn team waren iets later en ook deze voor hun eerste vis kon veilig worden geschept. Om 05.10 op de gevoelige plaat en hun blijdschap is goed af te lezen. De tussenstand is te zien op www.wordcarpclassic.com – de actuele stand en laatste nieuwtjes kunnen jullie ook volgen via Facebook.

Image2

Shimano Dynamite Team Germany op stek 15

Camiel Driehuis en Jos van den Heuvel doen op stek 23 in ieder geval goede zaken en staan op moment van schrijven op de eerste plaats met 5 karpers.

Image3

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie