Final day!

De laatste dag is bijna voorbij en er volgt nog een nacht. Wederom stond er gisteren een aardige bries op de kant, maar nu was iedereen hier goed op voorbereid. Nog steeds is het spannend aan de top en is het moeilijk om de actuele stand helder te krijgen, maar dat er altijd nog verschuivingen in de top tien plaats kunnen vinden is zeker.

Image1Geen vis, dan is doorzetten des te belangrijker

Het team dat één of meedere vissen hebben wachten tot een volgende en weten dat ze in ieder geval iets goed doen. Er zijn ook teams, waaronder die van Andre, Kay en Roy, die nog geen vis hebben en dan is het moeilijk om vast te houden aan een plan –of juist te veranderen. Immers, met een flinke bries op de kant kan er zomaar azende vis arriveren. Juist het team zonder vis, daarvoor is het belangrijk dat ze doorzetten en steun krijgen van elkaar. Drie á vier dagen zonder vis is heel lang en de twijfels slaan dan toe. Samen blijven genieten en toch positief blijven denken is dan een vereiste, want die ene vis kan altijd nog komen. Voor deze teamleden is een dergelijk evenement dan des te moeilijker, want blanken is nooit leuk en iedereen wil zijn bijdrage leveren.

Vanaf deze plek sturen we loads of positive fibes en branden er heel wat kaarsjes voor diegenen die op een vis wachten. Doorzetten, want ook dankzijn jullie is het WCC een magnifiek event.

Image2

 

Boekenlegger op de permalink.

Geef een reactie